Home » Video »

Walau Naik Nissan GTR R35, Saya Pernah Jalan Kaki Ke Sekolah

On 05 January 2018

    Download video Walau Naik Nissan GTR R35, Saya Pernah Jalan Kaki Ke Sekolah

    video berjudul Toyota Voxy Review Test Drive by AutonetMagz oleh kecelakaan atau sengaja Anda menemukan video ini di sini setelah Anda mencari di kotak pencarian

    Walau Naik Nissan GTR R35, Saya Pernah Jalan Kaki Ke Sekolah Ini adalah video yang di upload melalui youtube video yang berarti itu bukan kita yang meng-upload ke hosting kita.

    video berjudul Walau Naik Nissan GTR R35, Saya Pernah Jalan Kaki Ke Sekolah Anda dapat men-download di bawah sini, Anda tinggal korsur pull down Anda akan menemukan link download

    Durasi: 1:48 | View: 1424253
    Source: YouTube.com/watch?v=nV5CvfNE3lQ
    Fast Download

    » Download Video MP4  (hd720) 0B
    » Download Video webm  (medium) 0B
    » Download Video MP4  (medium) 0B
    » Download Video 3gp  (small) 0B
    » Download Video 3gp  (small) 0B

    Popular Right Now - Malaysia Popular Right Now - Indonesia p/s: yang benar itu adalah tante, dia flashback zaman sekolahnya dulu.. --------- “Walau Naik GTR, Saya Pernah Jalan Kaki” --------------- PETALING JAYA: Netizen dikejutkan dengan video tular di media sosial pada Khamis dengan keterangan ‘Anak siapa pergi sekolah naik GTR’. Video tersebut mendapat perhatian apabila seorang gadis manis memakai baju kurung seragam sekolah memandu kereta ‘sporty’ Nissan GTR 35 merah jambu. “Dahsyat budak sekolah zaman sekarang, naik GTR pergi sekolah. Zaman dulu tumpang kawan saja naik basikal. Nak beli basikal pun tak mampu,” antara komen netizen mengenai gadis berkenaan. Barangkali ramai yang menyangka pelajar sekolah yang menaiki GTR itu baru berusia belasan tahun, tetapi dia sebenarnya sudah pun berkahwin. ‘Pelajar’ di dalam video dan gambar bersama GTR yang tular itu, Nik Murniriaty Mohd Zakri, 29, mendedahkan bahawa dia sebenarnya adalah isteri dan ibu kepada dua anak, masing-masing berumur sembilan dan dua tahun. “Sayalah ‘budak sekolah’ yang naik GTR tu. Tapi saya bukanlah masih bersekolah, saya dah kahwin pun kira-kira 10 tahun, dah ada dua anak. “Sesi persekolahan yang baru bermula ni membuatkan saya merindui zaman sekolah. Jadi, saya sekadar suka-suka pakai baju sekolah, mengimbas kembali masa sekolah dulu,” katanya. Lebih dikenali sebagai Murny, dia yang berasal dari Machang, Kelantan mengusahakan perniagaan produk kecantikan dalam talian sejak empat tahun lalu. Namun dia menafikan video dan gambar bersama kereta GTR itu dirakamkan sebagai sebahagian daripada strategi pemasaran untuk melariskan produknya. “Saya memang dah lama minat bawa kereta laju dan ‘sporty’. Sebelum ni pun dah banyak kali bergambar dengan kereta ni, cuma yang berbaju sekolah yang tular sehingga mendapat pelbagai reaksi netizen. “Jangan ingat saya terlalu senang masa sekolah dulu. Lepas habis sekolah, saya dan dua beradik lain perlu berjalan kaki sejauh dua kilometer dari sekolah ke tempat kerja ibu di Kuala Krai, dan kami sama-sama tunggu ibu habis kerja barulah balik naik kereta pulang ke rumah di Machang,” katanya. Selain Nissan GTR 35, Murny turut mempunyai kereta Mini Cooper dan BMW, kesemuanya berwarna merah jambu. Mengakui tindakannya berpakaian sekolah dan keterangan ‘posting’ tersebut mungkin mengelirukan, dia berharap netizen tidak terlalu cepat menghukum dan membuat kecaman tanpa mengenalinya terlebih dahulu. Anak sulung daripada empat beradik ini menjelaskan bahawa dia mempunyai dua lagi kereta iaitu Mini Cooper dan BMW, kedua-duanya juga berwarna merah jambu. “Tapi GTR ni yang paling saya suka, dah beli setahun lalu. Biasanya saya bawa bersiar-siar bersama suami,” katanya sambil menambah kereta GTR itu berharga hampir RM300,000 termasuk kos pengubahsuaian. Sumber; mstar #viral #trending #malaysia #youtube #nissangtr

Related videos