Home » Video »

AKU WONG JOWO

On 11 February 2018

    Download video AKU WONG JOWO

    video berjudul RAJIN Tingkat DEWA Apakah Ada yang Bisa Ngalahin 28 Keniatan OrangOrang ini oleh kecelakaan atau sengaja Anda menemukan video ini di sini setelah Anda mencari di kotak pencarian

    AKU WONG JOWO Ini adalah video yang di upload melalui youtube video yang berarti itu bukan kita yang meng-upload ke hosting kita.

    video berjudul AKU WONG JOWO Anda dapat men-download di bawah sini, Anda tinggal korsur pull down Anda akan menemukan link download

    Durasi: 10:54 | View: 885888
    Source: YouTube.com/watch?v=Hg5aBcm4i0U
    Fast Download

    » Download Video MP4  (hd720) 0B
    » Download Video webm  (medium) 0B
    » Download Video MP4  (medium) 0B
    » Download Video 3gp  (small) 0B
    » Download Video 3gp  (small) 0B

    Aku nggawe video berjudul AKU WONG JOWO iki tujuane ngewenehi ngerti. Nek kene iki sebagai Wong Jowo gak iso terus-terusan diremehno. Semisal awakmu kondo utowo komentar nek aku iki Goblok isih ra opo . Nanging nek awakmu ngomong Jowo Goblok iki aku ra terimo! Soale nek ngomong Jowo berati keseluruhan Wong Jowo. Opo ngene iki Generasi saiki sing isone ngolok-olok golongan liyo? aku terus terang prihatin. Aku iki makaryo nganggo boso Jowo ning Channel YouTube dan saiki aku nggawe Film Boso Jowo sing bakal tayang seluruh Indonesia iki tujuanku opo sih? ben awakdewe iki gak lali budoyone kene . Ning wayah saiki sing kabeh wong wes tergiur moderenisasi gak berati jati dirimu iki ilang. Kudu pancet iling karo jati dirine awakdewe iki sopo! dadio pribadi sing gak mung iso olok-olok, sing paham asal-usul sejarah’e awakmu iki sopo. Gusti Allah nyiptakno wong iki beragam, awak dewe urip ning dunyo iki pancen kudu maklumi perbedaan perbedaan iku, dan semisal awakdewe lahir ning dunyo iki diutus cekno dadi wong Jowo yo legowo’o. Gak iso awakmu sok sok an macak pingin dadi barat sekuat tenaga, gak iso nek tekan awal wis takdirmu. Wong Jowo iki pancen legowo sifat’e di idek-idek model opo wae yo pncet legowo. Nanging saiki kudu stop! awakdewe buktino bareng bareng nek awakdewe Wong Jowo iki iso nggawe sesuatu sing gede iso nggawe sesuatu sing gak iso diremehno! . Aku iki ndek barisan paling ngarep ben jati dirine awakdewe sing sebagai Wong Jowo iki gak di idek idek terus. Tak harap ketika aku noleh nang mburi aku ndelok awakmu kabeh support aku kabeh Wong Jowo iki! .

Related videos

FILM YOWIS BEN - Official Trailer

foto FILM YOWIS BEN - Official Trailer 11 February 2018

TIPIKAL WONG JOWO

foto TIPIKAL WONG JOWO 11 February 2018

Valentine Janc#k

foto Valentine Janc#k 11 February 2018

YOWIS BEN - DI BALIK LAYAR OFFICIAL

foto YOWIS BEN - DI BALIK LAYAR OFFICIAL 11 February 2018

GOOD BYE YOUTUBE

foto GOOD BYE YOUTUBE 11 February 2018